Mantelmama: ervaringsdeskundige spreker


Vanuit mijn rol als Mantelmama & ervaringsdeskundige ben ik te boeken als spreker die een tot de verbeelding sprekend, persoonlijk verhaal vertelt aan uw publiek. Of het nu gaat om een bijeenkomst, symposium of congres. De onderwerpen waarover ik spreek, zijn:

 • Ons kind heeft (n)iets
  Wat betekent het om een zorgintensief kind te hebben zonder diagnose? En wat kan er beter als het op de zorg voor deze kinderen aankomt?

 • Ben ik in beeld?

  De ervaring leert dat veel (para)medici zorgintensieve kinderen die niet kunnen praten / communiceren letterlijk over het hoofd zien tijdens consulten. Hoe dit beter kan, vertel ik graag.

 • Mama is moe
  De impact van langdurige slaapproblemen bij een zorgintensief kind. En wat is de impact van chronische oververmoeidheid & slaaptekort op jezelf, je gezin en op de relatie met je zorgintensieve kind? Welke hulp is wenselijk?

 • En dan ineens ben je Mantelmama
  Een verhaal over hoe de komst van mijn zorgintensieve dochter ervoor zorgde dat ik van gewone moeder, Mantelmama werd. Hoe ik in een totaal andere wereld belandde en die soms leek te vergaan, mijn eigen bedrijf startte, een online platform begon en spreker werd. 

 • Het Medische Kindzorgsysteem (MKS)
  Op welke manier gaat het MKS het verschil maken voor zorgprofessionals en gezinnen met een zorgintensief kind?

Wilt u meer achtergrondinformatie over mijn rol als Mantelmama en met welke gezondheidsproblematieken en (para)medische specialismen ik ervaring heb? Klik hier

 

Bekijk mijn agenda voor komende events. 

  

Direct boeken?

Vul het contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met u op! 

 

 

Quotes

 

Directeur Stichting Kind en Ziekenhuis - Hester Rippen: 

"Vera is een persoon die op krachtige en inspirerende wijze haar eigen ervaringskennis als moeder van een zorgkind kan overbrengen, met als doel de zorg aan zieke kinderen in Nederland naar een hoger plan te brengen. Hierbij vergeet zij ook niet de wensen en behoeften van andere ouders mee te nemen. Een mooi voorbeeld hiervan was haar presentatie op de MKS expert meeting op 24 mei 2016."