Krachtig & Helder: communicatie op het gebied van Kinderen & Zorg


Ouders beslissen steeds meer zelf als het op de (para)medische zorg van hun kind aankomt. De participatie neemt toe. Kindgerichte zorg verschuift naar gezinsgerichte zorg. De behoefte aan informatie die helder en toegankelijk is en die kinderen, hun ouders en alle betrokkenen goed informeert én aanspreekt, groeit. Voor uw organisatie is het van belang om hierop in te spelen. Als het op teksten aankomt is dit een mooie uitdaging. Een tekst geeft immers geen nadere uitleg. De boodschap dient in één keer goed over te komen. Krachtig & Helder is hierin gespecialiseerd en helpt u hierbij.

 

Wat doet K&H en voor wie?

Het schrijven en redigeren van teksten en het geven van tekstadvies op het gebied van Kinderen & Zorg. Dat is wat Krachtig & Helder doet! Of het nu gaat om het schrijven van een blog, column, artikel, brochure, voorwoord of om web teksten (inclusief SEO optimalisatie), Krachtig & Helder realiseert direct de juiste impact. Ook voor het redigeren van reeds geschreven teksten, zoals bijvoorbeeld een jaarverslag, en tekstadvies kunt u terecht.

 

Mijn opdrachtgevers zijn: gemeenten, zorgverzekeraars, stichtingen, ziekenhuizen, kinderthuiszorg organisaties, verpleegkundig kinderzorghuizen, revalidatiecentra, therapiepraktijken en andere kindgerichte zorgaanbieders.

 

Waarom Krachtig & Helder?

Ik ben moeder en mantelzorger (Mantelmama) van mijn gehandicapte dochter. Schrijven is mijn vak en mijn passie. Door deze zaken te combineren, breng ik als ervaringsdeskundige & tekstschrijver de boodschap die u heeft impactvol over. Het verstrekken van informatie, het bieden van herkenning, het creëren van bewustwording & begrip of het delen van kennis: Krachtig & Helder voorziet u van advies op maat en een passende tekst!

 

Bekijk mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn werkzaamheden en neem gerust contact op om een afspraak te maken! 

 

 

Zoekt u voor uw bijeenkomst een spreker

met kennis & ervaring uit de praktijk?

Als Mantelmama en ervaringsdeskundige bied ik u mijn persoonlijke verhaal.

Klik hier voor meer informatie. 

 

 

 

Quotes

 

Directeur KinderThuisZorg & TienerThuisZorg - Jacqueline Kasten:

"Vera redigeert en schrijft voor ons teksten. Vera schrijft op een wijze die als zeer aansprekend wordt ervaren door onze klanten. Zij verdiept zich in onze bedrijfsprocessen en vertaalt deze processen feilloos naar begrijpelijke informatie. Wij vinden in Vera een zeer betrouwbare en prettige samenwerkingspartner." 

 

 

Directeur Zeldzame Ziekten Fonds - Iselle van Ruijven:

 "Vera, alias Mantelmama, schrijft zeer heldere, aangrijpende, maar vooral krachtige columns over haar 'rol' als Mantelmama. Voor het Zeldzame Ziekten Fonds is Vera's bijdrage erg waardevol en voor velen heel herkenbaar. Haar columns raken de juiste snaar, komen overeen met de opgestelde content kalender voor de nieuwsbrief en komen ruim op tijd binnen."