Over Vera Tomassen


Uit passie geboren! Zo is Krachtig & Helder ontstaan.

 

Het is begonnen met mijn blog: Mantelmama. Deze ben ik in 2013 gestart door alle zorgintensieve avonturen die we meemaken met onze dochter. Inmiddels heb ik ook een Engelstalige blog: Simply Different - Momblog. Dit zijn de twee plekken waar ik mijn ervaringen, kennis en tips als mantelzorger deel. Door deze blogs ben ik gevraagd columns te gaan schrijven voor het magazine van Stichting KinderThuisZorg & TienerThuisZorg en voor het Zeldzame Ziekten Fonds. De stap naar het freelancerschap was daarna gauw gemaakt!

 

 

Ik ben uw: 

Tekstschrijver – Redacteur – Tekstadviseur

– Spreker – Ervaringsdeskundige

 

 

Krachtig & Helder. Dat is de naam die ik voor mijn onderneming heb gekozen. Het reflecteert mijn visie op communicatie, mijn schrijfstijl én mijn stijl als spreker & ervaringsdeskundige. De boodschap die gebracht wordt, dient in mijn optiek direct de juiste impact te hebben en dus Krachtig & Helder te zijn!

 

Om dit te bewerkstelligen laad ik Krachtig & Helder met al mijn enthousiasme, creativiteit en passie. En daar voeg ik mijn bachelor in Communicatie Management, mijn werkervaring en mijn ervaringsdeskundigheid als ouder van een zorgintensief kind aan toe. Het resultaat?

 

 

Impactvolle communicatie die raakt!

 

 

Wilt u weten wat ik voor ú kan betekenen?

Neem contact met mij op en maak een oriënterende afspraak.